fredag 21. september 2012

Kjør forsiktig med saus

Min befatning med worcestersaus var inntil i går at den kan gje veldig mange poeng i Wordfeud. Men i går vart eg altså utfordra på Facebook til å "Grab the closest book to you, turn to page 52, post the 5th sentence as your status. Don't mention the title. Copy the rules as part of your status." i høve International Book Week. Der stod følgjande setning: "Ha tomatsaften og worcestershiresausen i en kjøkkenmaskin eller en blender, og kjør forsiktig til væskene har blandet seg."

Dette har medført ein del konkrete avklaringsbehov i kommentarfeltet.
T.d.:
  • Siw: "ingen av mine nærmeste bøker har så mye som 52 sider"
  • Nils Ivar: "det med å kjøre forsiktig til væskene har blandet seg, på veien fra Morland er det så humpete vei at alle væsker blander seg veldig fort. Så da er det full fart etterpå! Dessverre har jeg sjelden blenderen med i bilen. Men Øyvind, du er jo kjent for å sykle og svømme? Mener å ha sett noe i media i sommer om å blande væsker mens man svømmer. Men blenderen på sykkel? Dette må vi få vite mer om!"
  • Kenneth: "si meg Øyvind pleier du å være på facebook på kjøkkenet?"
Vel!
  • Siw: Det er eit beklageleg faktum og ein stor svakhet med denne typen oppfordringar at det i enkelte tilfeller ikkje lar seg gjera. Det er heilt tilfeldig kor mange sider næraste bok har. Eg hugsar då eg hadde arbeidsveke på biblioteket og alle bøker skulle stemplast på omslaget og på side 51. Ikkje alltid like lett, nei.
  • Nils Ivar: Som tidlegare representant for vegstyresmaktene må eg på det sterkaste sei at ein alltid skal kjøra forsiktig og innanfor rammene av lovverket. Elles er det begrensa kor mykje saus ein kan få med seg på symjetur (sjølv om ein plastpose knytt til refleksvesten surra rundt hovudet har vist seg effektivt ift. å frakta mat tørt over fjorden), men på sykkelen er det alltid plass til ein ting til. Har aldri sykla med saus, men har hatt ei kartong med ei skål karamellsaus festa til styret, og då vart væskene godt blanda.
  • Kenneth: Eg pleier å lada mobilen på kjøkkenet. Eg pleier å sjekka Facebook når eg setjer mobilen på lading. Men eg er aldri på Facebook på kjøkkenet. Kjøkkenet er plassen for mat.
Vel! Det er så mykje meir ein kunne ha sagt. Men det er framfor alt så mykje mindre ein kunne ha sagt. Så er trur eg sluttar medan leken er på hell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar